MONTAJ FOLIE AUTO

Glass Tuning este partener oficial marca LLumar si asigura servicii complete de montaj folii auto intr-un cadru profesional si de catre o echipa cu o experienta de peste 12 ani.

Folia auto omologata va poate aduce numeroase avantaje:

  • Reduce efectului de orbire a luminii soarelui ce poate obosi chii in cazul calatoriilor mai lungi.
  • Imbunatateste aspectul exterior si prelungeste durata de viata a interiorului automobilului dumneavoastra.
  • Protejeaza impotriva privilor indiscrete si chiar impotriva hotilor (prin aplicarea unei folii auto antiefractie);
  • Retine cioburile in cazul accidentelor, adaugand astfel un plus de siguranta pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.
  • Reduce consumul de combustibil prin imbunatatirea performantei instalatiei de aer conditionat.
  • Protejeaza impotriva actiunii razelor ultraviolete, astfel ca acestea nu vor mai decolora interiorul automobilului.

Alegerea unei folii auto LLumar va va oferi:

  • Protectie impotriva radiatiilor UV
  • Vizibilitate crescuta, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte;
  • Protectie impotriva privirilor indiscrete si chiar a hotilor;
  • Cresterea eficacitatii instalatiei de aer conditionat;

Montajuluneifolii auto implica:

Curatarea exterioara a geamurilor. Partea exterioara a fiecarui geam trebuie curatata foarte bine, pentru ca folia sa poata fi aplicatacorespunzator. Curatarea se realizeaza cu ajutorul solutiei de montaj a foliei, sau cu o solutie folosita pentru curatarea geamurilor;

Ajustarea foliei auto. Dupa aplicarea si intinderea cu grija a foliei auto, aceasta va fi ajustata la marimea geamurilor, astfel incat sa fie aplicata conform dimensiunilor geamurilor automobilului.

Tratarea cu caldura a foliei auto. Datorita curburii sferice, aproape impercebtibila, a majoritatii lunetelor si geamurilor laterale, folia auto nu se valipi perfect. In vederea eliminariia cestuie fect, folia auto va fi tratata cu ajutorul unui pistol cu caldura, care va mula perfect folia pe geamurile automobilului;

Curatarea interioara a geamurilor. Dupa ce ajustarea si tratarea s-au realizat cu succes, suprafata interioara a geamurilor va fi curatata cu un agent lichid cu grad de curatare puternica, in vederea indepartarii oricarui surplus;

Verificarea marginilor si ermetizarea. Marginile geamurilor se vor verifica pentru a fi siguri ca nici o particula de apa, aer sau praf nu s-a srecurat intregeam si folie in timpul procesului de montaj si vor fi ulterior ermetizate.

Verificarea finala. Dupa ce procesul de foliere auto s-a incheiat, toate geamurile vor fi curatate, iar acestora li se va face o ultima inspectie pentru verificarea succesului aplicarii foliei auto.

In vederea protejarii sanatatii dumneavoastra, dar si a familiei dumneavoastra, aplicarea unei folii auto LLumar poate fi una dintre cele mai bune decizii. Indiferent de metoda pentru care optati, asigurati-va ca veti beneficia de produse si servicii calitative, care sa va protejeze pe dumneavoastra si automobilul cu care circulati.