ALARME AUTO VIPER

GLASS TUNING BRASOV

Glass Tuning va ofera o gama larga de alarme si accesorii auto. Produsele oferite de compania noastra sunt marca Viper, numarul unu mondial in producerea si montarea de sisteme de securitate auto. Parteneriatul dintre distribuitorul marcii Viper in Romania si compania noastra s-a realizat ca urmare a profesionalismului si priceperii echipei noastre de lucru, cat si a faptului ca locatia si facilitatile companiei au corespuns criterilor celor mai exigent in domeniu. Alarmele auto pe care la puteti alege sunt diferite, functie de nevoile si pretentile dumneavoastra.
ALARME AUTO
Sisteme de securitate Viper fara pornire motor, modelele: Viper 350HV, Viper 3303 cu dubla comunicare, Viper 350 Responder, Viper 350 Plus.
Sisteme de securitate Viper cu pornire din telecomanda, modelele: Viper 5701 responder LE, Viper 7901 Responder HD SST, Viper 5901 Responder LC3 SST, Viper 5101.
Alarmele auto marca Viper sunt cele mai vandute sisteme de securitate din Romania, iar proiectarea si producerea acestora dupa niste standarde foarte inalte de calitate a facut ca numarul de doritori si clienti sa fie tot mai mare de la an la an.

ALARME AUTO

  • Pe langa oferta de alarme auto, va stam la dispozitie de asemenea cu o variatate mare de servicii: senzori de parcare, inchideri centralizate, sonorizari si multimedia, kit xenon, navigatie, incalzire in scaune.

    GLASS TUNING
    GLASS TUNING

Pentru o folie auto de calitate alegeti Llumar – pentru un montaj profesional alegeti Glass Tuning