11 ANI DE EXPERIENTA – PESTE 22.00 DE AUTOTURISME FOLIATE – PARTENER OFICIAL LLUMAR

GLASS TUNING BRASOV

Montaj Folie Auto Brasov la cel mai avantajos pret din piata, Glass Tuning va ofera de peste 10 ani servicii profesionale de aplicare folii auto. Produsele noastre sunt autorizate si omologate de Registrul Auto Roman si poarta marca celui mai mare si cunoscut brand de folie auto din lume – Llumar. Echipa aplicatorilor de folie care va sta la dispozitie este pregatita la cel mai inalt nivel, iar cunostintele noastre in cea ce priveste un montaj sigur si de calitate sunt ca urmare a experientei indelungate si pregatirii specifice.
gridmclaren_650s

PROTECTIE SOALARA

Caldura si lumina excesiva a soarelui sunt motivele principale pentru care tot mai multi soferi aleg sa-si protejeze familia si interiorul autoturismului prin aplicarea de folie auto. Bariera termica la nivelul geamului cat si filtrarea a 99% din radiatile ultraviolete au facut ca foliile sa reprezinte una dintre armele principale atunci cand vorbim despre protectie solara in masina.
Folia auto Llumar poate reduce temperatura in autoturism cu pana la 16 grade , asigurandu-va un condus confortabil.
portfolio-image-71-n7xbji6bwpohjgnntftmb0dvuw50k3fsuriiz3oxpc

SIGURANTA SI ROL ANTIEFRACTIE

Sunt doua aspecte foarte importante de care trebuie tinut cont atunci cand va recomandam aplicarea de folie auto Llumar. Primul este aspectul de siguranta, care face referire la rolul important al foliei in cazul unui accident care are ca urmare spargerea geamurilor laterale si anume prin retinerea cioburilor pe adezivul foliei. Acest aspect este important si pentru eficienta airbagurilor laterale.
Al doilea aspect este legat de protejarea personala, a familiei si a bunurilor, in cazul evenimentelor cu caracter de vandalism sau efractie. Adezivul puternic al foliei auto face ca spargerea geamurilor sa fie mult ingreunata daca nu chiar imposibila.
gridmercedes_benz_c_class

ASPECT UNIC

Pe langa aspectele de protectie solara si siguranta, puteti tine cont si de infatisarea masinii dvs. Avand la dispozitie o gama larga de culori si nuante, va puteti personaliza masina, dandu-i un aspect sportiv sau elegant. Prin alegerea unei folii auto Llumar puteti conta pe: folie fara bule sau zone exfoliate si culori stabile fara risc de decolorare, gama larga de culori si nuante (peste 50), toate compatibile cu modelele din fabrica, reducerea luminii orbitoare a soarelui si crearea unui spatiu intim pentru persoane si bunuri, strat antizgariere durabil. Toate foliile llumar sunt montate de aplicatori specializati cu respectarea garantiei totale oferite de producator.

APLICARE SI GARANTII

  • Folia auto cea mai buna necesita cei mai buni aplicatori. Ca sa dea randamentul maxim , chiar si o folie de calitate trebuie montata de personal profesional. Echipa de aplicare folie auto Glass Tuning, este autorizata de Llumar si a fost specializata de tehnicienii producatorului pentru a oferii clientilor cele mai moderne tehnologii de aplicare. Foliile Llumar sunt testate dupa standardele si metodele internationale in domeniu. Tehnologia referitoare la stratul antizgariere si cel anticoroziune , nu a fost atinsa de catre nici un alt producator de folii din lume. Produsele Llumar au in spate garantia oferita de producator , care este preluata de atelierul autorizat.

    GLASS TUNING
    GLASS TUNING Montaj Folie Auto Brasov la cel mai avantajos pret din piata!

Pentru o folie auto de calitate alegeti Llumar – pentru un montaj profesional alegeti Glass Tuning

Conditii de legalitate si
transparenta a geamurilor

Pentru a circula in conditii de legalitate, foliile auto aplicate pe autoturisme trebuiesc sa fie omologate si autorizate de Registrul Auto Roman, iar firma montatoare are nevoie de autorizatie de functionare de la aceeasi institutie. Actele doveditoare unui montaj legal se emit de atelierul care a efectuat aplicarea.
Pentru a alege intodeauna un montator autorizat, verificati lista montatorilor autorizati de la RAR, iar pentru montatori parteneri Llumar intrati pe www.llumar.ro/parteneri-premium-aplicatori-folie-llumar.ro Directiva 92/22/CEE2 si Regulamentul 43 CEE-ONU3 precizeaza urmatoarele: geamurile autoturismelor trebuie sa poarte marca de omologare.
Transparenta parbrizului trebuie sa fie de minim 75% si nu se aplica nici o folie pe el. Ansamblul format din folie si geamuri laterale fata, trebuie sa aiba o transparenta de minim 70%, iar geamurile laterale spate si luneta orice transparenta daca autoturismul este prevazut cu oglinzi laterale. Foliile auto trebuiesc marcate corespunzator si aplicate doar in ateliere autorizate.