FOLII CLADIRI

GLASS TUNING BRASOV

Departamentul nostru de aplicatori folii cladiri, va sta la dispozitie cu o varietate mare de folii arhitecturale. Fie ca vrem sa ne protejam de caldura soarelui, fie ca dorim siguranta persoanelor si bunurilor, sau ca pur si simplu dorim intimitate, foliile pentru cladiri sunt solutia.

FOLII ANTIEFRACTIE

Cu grosimi intre 100-300 microni, aceste folii ne protejeaza de infractori sau de accidente casnice neplacute. Avand un adeziv performant si un polyester gros, folia Llumar ofera siguranta si claritate din punct de vedere optic. Aceste folii sunt recomandate in foarte multe cazuri (acasa sau la birou, la scoli sau spitale, institutii, magazine, etc) acolo unde dorim protective impotriva vandalismului, efractiei sau accidentelor.
pages-2-n7xbiwk1jiuw4fj2boh77nua713kn21z3sicxqkzog

FOLII DECORATIVE

Daca avem nevoie de un design special al geamurilor de acasa sau de la birou, sau daca pur si simplu doriti intimitate, foliile decorative va rezolva aceaste probleme printr-o diversitate mare de culori si modele. Folia decorativa imita aspectul de geam sablat, fiind insa mai avantajoasa ca si pret si se intretin mai usor. Exista o diversitate mare de culori si modele (cu dungi, patratele si diverse forme geometrice si nu numai).

FOLII PROTECTIE SOLARA

Denumite si folii reflexive, acestea protejeaza foarte bine de caldura soarelui si de razele UV ale acestuia. Folia face o adevarata bariera termica la nivelul geamului impiedicand radiatile infrarosii sa incalzeasca interiorul cladirii. Se stie ca pierderea sau acumularea de caldura se face cel mai mult la nivelul geamurilor. Cu folia Llumar putem controla aceste aspecte prin retinerea caldurii din interior iarna si prin respingerea caldurii exterioare pe timp de vara. De asemenea retinerea si filtrarea a peste 99% din radiatile infrarosii, impiedica decolorarea bunurilor si obiectelor din casa.

PORTOFOLIU GLASS TUNING