JANTE SI ANVELOPE

GLASS TUNING BRASOV

Glass Tuning va ofera o gama larga de jante si anvelope, la comanda sau pe stocul propriu. Produsele oferite de compania noastra sunt de cea mai buna calitate purtand numele unor cunoscute branduri in domeniu. Jantele se pot configura la sediul nostru pentru orice marca de autoturism. Acestea sunt de provenienta Italia si Germania, tari cu prestigiu in domeniu producerii de jante. Printre cele mai importante marci de jante amintim: Oz, Borbet, Dotz, Dezent, Enzo, Aez, Alutec, Avus, Arcasting, Keskin.
JANTE SI ANVELOPE
La toate jantele comandate se face proba si se ofera garantia stabilita de producator. Simulatorul va ofera posibilitatea de a vizualiza autoturismul dvs. la culoarea reala si cu modelul de jante ales.
Gama de anvelope oferita de compania noastra este foarte mare si cuprinde atat produse pentru un buget mic cat si produse consecrate pe piata vanzatorilor de anvelope.
Dintre marcile de anvelope oferite amintim: Michelin, Pirelli, Dunlop, Goodyear, Bridgestone, Continental, Firestone, Debica, Sava, Riken etc.