REPARATII PARBRIZE

GLASS TUNING BRASOV

Glass Tuning va sta la dispozitie de peste 11 ani cu un serviciu profesional de reparat parbrize. Interventia se face in cel mai scurt timp posibil (maxim 15 minute) fara a avea nevoie de programare.
Fisuri, ciobituri sau lovituri, toate se pot repara. Interventia cu cat se face mai rapid cu atat se obtin rezultate mai bune.
reparatii-parbrize-brasov

PROCEDURA DE LUCRU

Este important ca dupa ce ati observat fisurarea sau lovirea parbrizului, sa cautati cat mai repede un atelier specializat in repararea parbrizelor, pentru un rezultat final cat mai reusit. De rapiditatea interventiei consta aspectul ulterior al loviturii. O fisura care a fost contaminata cu apa si mizerie se repara mai greu. Asadar, important dupa un eveniment neplacut este sa aplicati o folie adeziva sau banda adeziva pe lovitura sau fisura. Repararea parbrizelor se face cu echipamente si dispozitive de inalta calitate, purtand marca Glass Technology – producator German.
Procedura de lucru: Ca si tipuri de lovituri la un parbriz se evidentiaza fisurile si ciobiturile, iar in fuctie de acestea exista diferite metode si solutii de reparat.
o

FISURILE DE PARBRIZ

Apar de cele mai multe ori pe partea exterioara a acestuia si ca mod principal de reparare este stoparea. Aceasta stopare se realizeaza cu o minifreza cu ajutorul careia strunjim o gaura la o distanta de 2 mm de capatul fisurii. Ulterior acestei proceduri fisura se directioneaza catre gaura creata care este umpluta cu o rasina speciala. Etapa urmatoare este de a usca rasina cu o lampa ce emite radiatii UV pentru a intarii si cristaliza materialul. DE RETINUT – fisurile mai lungi de 10-15 cm nu se mai recomanda a se repara deoarece chiar si asa sunt instabile si de asemenea fisurile care apar pe stratul interior al parbrizului nu se pot repara deloc.
23784331_m

CIOBITURILE DE PARBRIZ

Sunt de diferite forme si marimi iar procedura de reparare este diferita de cea in cazul fisurilor. In acest caz se foloseste o trusa speciala de la Glass Technology, prevazuta cu compresor, injector si dispozitiv de facut vacuum.
In prima faza ciobitura se usuca si se curata, dupa care se instaleaza un injector incarcat cu rasina deasupra ei. Ulterior se realizeaza niste cicluri de vacuum–presiune cu rolul de a scoate aerul si de a injecta rasina in ciobitura. Dupa aceasta etapa se da injectorul jos si se aplica o rasina de final care se intareste la lampa de radiatii UV. Surplusul intarit se inlatura cu o lama de curatat si locul se poliseaza.

NU UITATI – cu o reparatie de 60 lei puteti prelungii durata de viata a parbrizului.