RECONDITIONARE FARURI

GLASS TUNING BRASOV

Procedeul de reconditionare faruri este un proces complex care presupune mai multe etape si o succesiune de pasi bine stabiliti. Dupa o anumita perioada (functie de kilometrii parcursi si de expunerea la soare), farurile capata un aspect sablat, albicios sau galben, care face ca lumina farurilor sa scada in intensitate. Pentru a le reda luciul initial se recomanda ca farurile sa se reconditioneze.
img_8802

SLEFUIREA FARURILOR

Prima etapa este aceea de SLEFUIRE A FARURILOR, care consta in slefuirea suprafetei farului pentru inlaturarea stratului uzat. Acest procedeu se realizeaza cu o masina profesionala marca Makita si se folosesc discuri abrazive cu granulatii cuprinse intre 180 – 3000. Interventia cu o granulatie mare face ca suprafata deteriorata a farului sa fie indepartata, iar odata cu scaderea granulatiei se pregateste terenul pentru a doua etapa.
RECONDITIONARE FARURI

POLISAREA FARURILOR

A doua etapa este aceea de POLISARE A FARURILOR, prin care acestea se supun la un proces complex de polisare. Se parcurg trei pasi de lucru, pornind de la o pasta cu rol abraziv mare, apoi una cu rol mediu, ca in final sa se foloseasca o pasta de polis ultra fina cu rol de protectie UV. Toate pastele de polisare faruri sunt speciale pentru suprafete de plastic si poarta marca 3M – lider mondial in domeniu.
bmw7-1

APLICAREA FOLIEI PROTECTOARE

A treia etapa este APLICAREA FOLIE PROTECTOARE, care este o folie de PVC transparenta, cu claritate excelenta si groasa de 150 microni, al carei rol este acela de a proteja suprafata farului proaspat reconditionat. Fara aplicarea acestei folii, farurile se vor deteriora la loc in cateva luni, deoarece lipseste stratul de protectie impotriva razelor UV, a intemperiilor, a solutilor active de curatat etc.

RECONDITIONARI FARURI

  • Timpul de lucru in cazul unei reconditionari de faruri este de minim 2 ore, in functie de gradul de uzura al acestora si de suprafata. Echipa noastra are experienta de peste 10 ani in domeniu si va asteapta cu o locatie pe masura asteptarilor si pretentilor dvs. Calitatea produselor si echipamentelor folosite de noi sunt un motiv in plus sa ne alegeti atunci cand doriti o reconditionare profesionala de faruri.

    GLASS TUNING
    GLASS TUNING

Pentru o folie auto de calitate alegeti Llumar – pentru un montaj profesional alegeti Glass Tuning