COLANTARI AUTO

GLASS TUNING BRASOV

Va oferim de peste 10 ani servicii profesionale de colantari auto, atat partiale cat si integrale. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate purtand marca unor cunoscute branduri de autocolant din lume: ORACAL, 3M, APA, ARLON, GRAFITYP. De asemenea va stam la dispozitie cu mostrare si cataloage de unde puteti alege diferite culori, texturi si modele – autocolante mate, lucioase, texturate gen carbon, cameleon, imitatie piele, camuflaj, stickerbomb etc. Integrale sau partiale, colantarile se fac la modul cel mai profesional, cu demontarea elementelor de caroserie ale masinii, astfel incat viata autocolantului sa fie cat mai mare. Este important cand se colanteaza o masina sa se tina cont de mai multe aspecte cum ar fii: suprafata de colantat sa fie sanatoasa si netexturata sau poroasa, forma si geometria pieselor de colantat sa corespunda pentru a fii colantate, scopul pentru care se colanteaza si regimul ulterior de uzura (mai ales in cazul taxiurilor).

AVANTAJELE UNEI COLANTARI

– pretul mult mai mic decat in cazul vopsirii;
– diversitate foarte mare de culori, nuante, texturi;
– protejarea vopselei originale de zgarieturi, decolorare;
– in cazul inlocuirii, culoarea va fii exact aceeasi si se schimba in cateva zeci de minute;
– posibilitatea de a face un design si o grafica deosebita.

CARACTERISTICILE AUTOCOLANTELOR

– se pot aplica pe suprafete diverse: tabla, plastic, lemn; se aplica usor pe suprafete cu forma diversa si gemetrie complexa, rezistenta mare la uzura, intemperii, sare, apa, grasimi, solventi organic;
– se modeleaza foarte usor, iar la cald isi shimba parametrii de montaj devenind maleabila;
– garantie de 4 sau 5 ani functie de producator si de tip.

MONTAJ DE CALITATE

Daca sunteti hotarat sa va colantati autoturismul este de asemenea important pe langa alegerea unui autocolant de calitate si cine va aplica aceste materiale. Sunt aspecte importante de care trebuie sa tineti cont: portofoliul montatorului, modul de lucru, echipa de montaj, locul unde se lucreaza-spatiu si temperatura, garantia oferita.

Pentru o folie auto de calitate alegeti Llumar – pentru un montaj profesional alegeti Glass Tuning