FOLII AUTO

GLASS TUNING BRASOV

Glass Tuning cu sediul in Brasov, va ofera de peste 11 ani, servicii profesionale de aplicare folii auto marca Llumar. Produsele noastre sunt omologate si autorizate RAR, iar atelierul nostru este de asemenea autorizat de Registru auto Roman. Echipa noastra de montatori folie auto este pregatita la cel mai inalt nivel, participand de-a lungul timpului la concursuri si seminarii de specialitate si bucurandu-se de increderea reprezentantelor auto din Brasov.
FOLII AUTO BRASOV

FOLII AUTO DE CALITATE

Produsele montate de noi poarta marca Llumar, cel mai cunoscut brand de folii auto din lume. Aveti la dispozitie o mare diversitate de modele si culori, aplicate la modul cel mai profesional de echipa noastra. Prin alegerea aplicarii unei folii auto de calitate aveti siguranta faptului ca sunteti protejat de soare si de radiatile UV si ca bunurile dvs. sunt de asemenea in siguranta.
FOLII AUTO BRASOV

PROTECTIE SOLARA

Llumar garanteaza o eficienta maxima cand vine vorba de protectia solara, avand 6 straturi in componenta foliei si un adeziv special care-i confera o viata cat mai lunga pe suprafata sticlei. Stratul antizgariere special al foliilor Llumar, permite culisarea geamurilor fara a avea neplacuta surpriza sa se zgarie, iar straturile de filtrare al radiatiilor solare si UV, vor ajuta la sporirea confortului dvs in masina.

22.000 AUTOTURISME INFOLIATE

Avem in portofoliu peste 22.000 de autoturisme infoliate din toata tara si parteneriate cu reprezentantele si dealerii auto din tot Brasovul, iar de-a lungul timpului am devenit parteneri premium pentru importatorul marcii Llumar in Romania – Solsec.

PROTECTIE SOLARA

  • Disconfortul creat de caldura soarelui, de lumina excesiva a acestuia si de decolorarea interiorului auto, poate fii indepartat prin alegerea foliei auto marca Llumar. Temperatura se poate reduce cu pana la 16 grade datorita straturilor de protectie special ale foliei. De asemenea rolul de protective impotriva radiatilor UV este foarte important atat pentru pielea noastra cat si pentru materialele textile, plastic sau piele din autoturism. Filtarea radiatilor UV este de 99%.

    GLASS TUNING
    GLASS TUNING Montaj Folie Auto Brasov la cel mai avantajos pret din piata!

Pentru o folie auto de calitate alegeti Llumar – pentru un montaj profesional alegeti Glass Tuning

Rol de protectie si antiefractie

Foliile auto Llumar retin cioburile in caz de spargere a geamurilor autoturismului dvs. evitand astfel taierea sau accidentarea ochiilor. Adezivul special al foliei face ca geamul pe care aceasta este aplicata sa se sparga mult mai greu, iar atunci cand se sparge gioburile sunt retinute de adeziv.

Pe langa aspectul de protectie al persoanelor din interiorul autoturismului, trebuie tinut cont si de protejarea bunurilor. Un hot sparge un geam auto si fura bunurile din interior in mai putin de 5 secunde. Prezenta unei folii auto pe geam ingreuneaza actiunea de efractie a hotului printr-un timp de expunere mai mare. EVITATI SA FITI VICTIMA – protejati-va familia si bunurile din masina cu foliile auto Llumar.

Statisticile arata ca 87% dintre infractori sparg pur si simplu geamul cu ce au la indemana, in mai putin de 2 minute masina este jefuita, iar pasagerii – daca se afla in masina – nu au timp sa reactioneze deoarece sunt luati prin surprindere si adesea sunt socati de spargerea geamului. Toate foliile aplicate in centrele noastre va pot oferi un grad de protectie impotriva infractorilor, in sensul ca acestea scad vizibilitatea din exterior si impiedica spargerea cu usurinta a geamului.